El-installation, fejlfinding og renovering

Hos Frederiksberg El-Installation A/S løser vi el-opgaver i private hjem, i boligforeninger og i virksomheder i hele København og omegn - herunder Frederiksberg og Nørrebro. Vi kan med andre ord løse alle opgaver i forbindelse med enhver el-installation, og det kan være lige fra stikkontakter til hårde hvidevarer.

Vi kan reparere og vedligeholde enhver el-installation​

Vi tilbyder en effektiv og kompetent el-service og gerne med hurtig udrykning, hvis uheldet er ude. Vores servicevogne er udstyret med værktøj til enhver opgave og enhver el-installation, og vores servicemedarbejdere er vant til at løse problemerne hurtig og professionelt.

Bemærk, at vi tilbyder elektriker døgnvagt - læs mere her. Vores fag er i en løbende udvikling, men vi sætter en ære i at følge med tiden, så du altid vil få det nyeste elektriske udstyr inden for enhver el-installation.

Vi har i den forbindelse en el-installatør med speciale i installationseftersyn. Ønsker du en strømbesparende løsning til din el-installation, har vi et bredt udvalg af produkter og komponenter, der vil hjælpe dig med at spare på energien. Kvalitet og professionalisme er vigtige værdier i vores virksomhed, og derfor bestræber vi os på, at alt vores el-arbejde skal udføres i højeste kvalitet.

Ring gerne for at få et uforpligtende tilbud​

Ring til os hos Frederiksberg El-Installation A/S for at få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vores telefonnummer er 35 39 51 33, og du kan ringe døgnet rundt. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvis der er tale om et større el-arbejde.

Søger du en autoriseret el-installatør?

Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte os med din elektrikeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

frb@frederiksberg-el.dk

Autoriseret ekspertise

Frederiksberg El-Installation A/S er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Benyt dig af en autoriseret el-installatør og få kvalitetsbevidst service.

tekniqarbejdsgiverne_farve

© Frederiksberg El-Installation A/S. CVR-nummer: 15155795