​Specialløsninger på belysninger

Det koster ikke mere i husleje at få en god belysning i hele huset eller lejligheden, og det mere end fordobler indtrykket, du gerne vil opnå. Kort sagt er det på alle måder en stor fordel - især i de mere befolkede områder såsom København og Frederiksberg.​

Få den helt rette belysning

Den rette belysning kan gøre et rum behageligt at opholde sig i. Der er rigtig mange lysformer at vælge imellem, så spørg os, hvis du er i tvivl. Mange af de gør-det-selv løsninger, vi ser rundt omkring, kan forbedres af en elektriker, så man får større gavn af dem. Især belysning i køkkenet kan gøre en stor forskel.

Læs mere her.

Belysning i entré

Det er vigtigt med god belysning I entreen. Sæt en stor loftslampe op og få installeret en bevægesensor, så du ikke skal stå og fumle efter lyskontakten mellem jakker og stumtjenere.

Belysning i stue

Brug forskellige lyskilder I stuen, så de supplerer hinanden. Lys gør rummene større. Du kan lave hygge-belysning med små lamper I hjørner og nær sofaen eller ved en lænestol.

Søger du en autoriseret el-installatør?

Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte os med din elektrikeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

frb@frederiksberg-el.dk

Autoriseret ekspertise

Frederiksberg El-Installation A/S er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Benyt dig af en autoriseret el-installatør og få kvalitetsbevidst service.

tekniqarbejdsgiverne_farve

© Frederiksberg El-Installation A/S. CVR-nummer: 15155795