CVR: 15155795​

✓ +70 års erfaring

✓ Døgnvagt

✓ 100 % garanti

Termografering af huse, installationer m.v.

Skal du have foretaget termografering? Hos Frederiksberg El-Installation A/S har vi stor ekspertise med termografi for private og erhverv på Frederiksberg, Nørrebro og i resten af København samt mange andre steder.

Bygningstermografi benyttes bl.a. til at spore problemer med manglende isolering, fugt eller kuldebroer i huse. Metoden benyttes også til at finde problemer i maskiner og tekniske installationer inden for industrien.

Effektiv sporing af varmetab med termografering

​Formålet med termografi er at udføre temperaturmålinger. Det sker ved hjælp af infrarød stråling, hvor et termografisk billede bliver farvelagt med farver, som svarer til forskellige temperaturer.

Termografering benyttes især til at undersøge varmetab i huse. Det kan være i forbindelse med en renovering, en efterisolering eller et eftersyn. Desuden anvendes metoden til at undersøge elektrisk installation og maskiner for at undgå fejl og brand.​

Vi ansætter kun autoriserede elektrikere, som har store kompetencer inden for reparation, modernisering og nyinstallation. Derfor kan vi lave alt fra at udskifte el-tavler til at lave helt nye el-installationer. Det kan være en opgave i en lejlighed, et hus eller en erhvervsejendom. 

Vi lægger altid vægt på effektivitet og præcision, og vi færdiggør altid vores arbejde til tiden.

Kontakt os for at få et tilbud på termografi

Du er altid velkommen til at høre mere om termografi samt om vores priser og ydelser. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for termografering.

Du kan ringe på telefon 35 39 51 33 for at aftale nærmere. Du kan også udfylde kontaktformularen, eller du kan skrive til e-mail frb@frederiksberg-el.dk.​

ELEKTRIKER DØGNVAGT

​Vi står klar hele døgnet. Læs mere om døgnvagt her. ​

HOS OS HAR DU 

100 % GARANTI​