Termografering af husinstallation m.v.

Skal du have foretaget termografering? Hos Frederiksberg El-Installation A/S har vi stor ekspertise med termografi for private og erhverv på Frederiksberg, Nørrebro og i resten af København samt mange andre steder.​

Effektiv termografering

​Formålet med termografi er at udføre temperaturmålinger. Det sker ved hjælp af infrarød stråling, hvor et termografisk billede bliver farvelagt med farver, som svarer til forskellige temperaturer.

Hertil anvendes metoden til at undersøge elektrisk installation, tavler og maskiner for evt. fejl og overlast som kan resultere i værste fald brand.?

Se tilbud her

Med termografering af tavler eller andet kan du forbygge nedbrud og ikke mindst tabt arbejdsfortjeneste.

Kontakt os

Du kan ringe på telefon 35 39 51 33 for at aftale nærmere. Du kan også udfylde kontaktformularen, eller du kan skrive til e-mail frb@frederiksberg-el.dk.​

Søger du en autoriseret el-installatør?

Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte os med din elektrikeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

frb@frederiksberg-el.dk

Autoriseret ekspertise

Frederiksberg El-Installation A/S er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Benyt dig af en autoriseret el-installatør og få kvalitetsbevidst service.

tekniqarbejdsgiverne_farve

© Frederiksberg El-Installation A/S. CVR-nummer: 15155795