​Installation af dørtelefon og andet adgangskontrol

Få styr på sikkerheden ved din ejendom

En dørtelefon er afgørende for nem og sikker adgangskontrol ved mange ejendomme. I den forbindelse komme vi gerne ud og hjælper dig. Frederiksberg El-installation A/S tager nemlig hånd om installation af dørtelefoner med stor ekspertise, og vi hjælper også gerne dig med at installere en pålidelig og effektiv løsning til netop din ejendom.

Vi tilbyder sikre og brugervenlige dørtelefoner, så beboerne nemt kan tage imod besøgende, uden at frygte for sikkerheden i bygningen. Det kan vi således også hjælpe dig med, og fra vores base på Frederiksberg ikke så langt fra Nørrebro kører vi gerne ud og installerer dørtelefoner på ejendomme i og omkring hele København.

Installation af dørtelefon med fuld service

Vi kan hjælpe med installation af flere forskellige dørtelefoner. Uanset om du ønsker en traditionel dørtelefon, en trådløs telefon, en videodørtelefon eller en anden form for adgangskontrol, herunder med chip, kan vi sørge for en komplet installation.

Udover installation af dørtelefoner, kan vi også hjælpe med en fuld service efterfølgende. Såfremt der nogensinde opstår problemer med dørtelefonen, sender vi derfor gerne en tekniker ud til dig, som kan hjælpe med at få den til at fungere optimalt igen. Det kan vi gøre døgnet rundt, da vi altid har en akutvagt siddende til rådighed.

Hvis du skal have hjælp til installation af dørtelefon for en boligforening, kan du overveje at tilmelde dig vores faste servicepakke. Her tager vi hånd om alle el-installationer i lejligheder og fællesområder, herunder også bredbåndstilslutninger, gadelamper og lignende, mens vi også vejleder dig om, hvordan du undgår forstyrrende nedbrud.

Vil du høre mere? Kontakt os allerede i dag

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvorfor du skal overlade opgaven med installation af dørtelefon til os, så kan du altid ringe eller skrive til os. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores faste aftale for boligforeninger eller vores øvrige ydelser.

Søger du en autoriseret el-installatør?

Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte os med din elektrikeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

frb@frederiksberg-el.dk

Autoriseret ekspertise

Frederiksberg El-Installation A/S er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Benyt dig af en autoriseret el-installatør og få kvalitetsbevidst service.

tekniqarbejdsgiverne_farve

© Frederiksberg El-Installation A/S. CVR-nummer: 15155795