Elektriker døgnvagt og døgnvagtabonnement

Hos Frederiksberg El-Installation har vi en elektriker døgnvagt, som du kan tilkalde overalt i København og på Frederiksberg. 

Du kan ringe til vores elektriker døgnvagt året rundt og døgnet rundt, hvis du oplever akutte problemer med din elektricitet, med dine elektriske installationer eller med noget elektrisk udstyr.

Få hjælp af en elektriker døgnvagt når strømmen går​

Du har måske allerede prøvet det. Bedst som byens stilhed sænker sig, er der noget, som holder op med at virke. Måske kan du slet ikke tænde lyset, måske er det en fryser, som pludseligt stopper, eller måske det et komfur, som du ikke kan tænde til familiemiddagen. I så fald kan du få hjælp af vores elektriker døgnvagt.

Vi kan også tilbyde abonnement på elektriker døgnvagt, men hvis du ikke har et døgnvagtabonnement, tager vi et gebyr på 2.350,- kr. inklusiv moms for at køre ud. Det dækker to timer inklusiv kørsel, men ikke inklusiv eventuelle materialer. 

Prisen kræver naturligvis, at vi kan løse problemet inden for det tidsrum. Vi beder i øvrigt om kontant betaling, hvis du ikke er fast kunde hos os.

Ring omgående til os hvis du har brug for akut hjælp​

Hvis du har brug for en elektriker døgnvagt, kan du ringe til os for at få hjælp. Du kan ringe til os på telefon 35 39 51 33. Du kan også benytte vores kontaktformular, hvis det ikke er akut, men selv i hastesager bør du ringe til os, så du er sikker på, at vi modtager din besked.

ELEKTRIKER DØGNVAGT

​Vi står klar hele døgnet. Læs mere om døgnvagt her

Du er også velkommen til at udfylde formularen nedenfor, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HOS OS HAR DU 

100 % GARANTI​

HVOR BOR VI?​

H.C. Ørstedsvej 55

1879 Frederiksberg

CVR: 15155795

KONTAKT OS

Frederiksberg El-Installation A/S​

Telefon: 35 39 51 33

E-mail: mp@frederiksberg-el.dk