El-kontrol og alt andet el-arbejde

Skal du have udført el-kontrol af el-installationerne? Hos Frederiksberg El-Installation A/S​ udfører vi alle former for el-kontrol og el-arbejde for private og erhverv. Alle vores medarbejdere er autoriserede elektrikere, og derfor bliver vores kunder altid betjent af en kompetent elektriker. Vi kører bl.a. på Frederiksberg, Nørrebro og i det øvrige København samt alle andre steder.

Tilbyder alt fra modernisering til el-kontrol

​​Vi tilbyder alle former for el-arbejde såsom reparation, modernisering og nyinstallation. Og vi udfører opgaver i forbindelse med bl.a. el-installationer, EDB, telefoni, dørtelefoner, sikkerhed m.m. Derudover har vi stor ekspertise med installationseftersyn, herunder el-eftersyn og el-syn ved køb og salg af ejendomme.

Vi har kompetencer inden for bl.a.:​

​Vi lægger vægt på præcision og effektivitet, så vi kan færdiggøre arbejdet til tiden. Derudover lægger vi vægt på at samarbejde med andre faggrupper og at være proaktiv deltager på byggemøderne. Derfor har vi gennem længere tid haft en opadgående kurve i antallet af erhvervskunder, og vi udvider porteføljen hver måned.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

​Du er velkommen til at få mere information om vores ydelser, og vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud på det ønskede el-arbejde eller installationseftersyn. Vi tager også gerne en snak om dine ønsker og behov samt budgetter. Du kan ringe til os på telefon +45 3539 5133 for at aftale det videre forløb. Du kan også udfylde kontaktformularen eller skrive til os på e-mail frb@frederiksberg-el.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Søger du en autoriseret el-installatør?

Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte os med din elektrikeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

frb@frederiksberg-el.dk

Autoriseret ekspertise

Frederiksberg El-Installation A/S er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Benyt dig af en autoriseret el-installatør og få kvalitetsbevidst service.

tekniqarbejdsgiverne_farve

© Frederiksberg El-Installation A/S. CVR-nummer: 15155795