El-service og el-tjek ved hushandel og vedligeholdelse

Hos Frederiksberg El-Installation A/S tilbyder vi lovpligtige el-tjek og ordinær el-service i hele området nær Frederiksberg og Nørrebro samt resten af København.

Vi kan f.eks. udføre et lovpligtigt el-tjek i forbindelse med hushandler. Desuden kan vi udføre alt andet løbende el-service, uagtet der er tale om reparation, udskiftninger eller udvidelser.

Vi har stor erfaring med el-eftersyn og holdbare el-løsninger​

Vi har stor erfaring med både el-eftersyn og el-service, og vores fokus er altid at levere holdbare løsninger, som vores kunder kan glæde sig over både nu og mange år frem i tiden.

Derfor arbejder vi med stor grundighed, uagtet vi laver et el-eftersyn eller mere ordinær el-service som en reparation, en energioptimering eller en udskiftning af en vaskemaskine.

Et el-eftersyn ved en ejendomshandel kan også ske inden indflytning, så alt er på plads, når I flytter ind. Vi kan samtidig lave al nødvendig el-service som f.eks. at montere lysdæmpere, udendørs LED-belysning og automatisk tænd og sluk-funktioner på toiletter, i fordelingsentreer, i køkkenet og udendørs.

​Hvad koster et el-tjek?

Vores priser afhænger naturligvis af opgavens omfang. Er det en mindre lejlighed, du vil have foretaget el-tjek i? Eller er der derimod tale om et stort hus? Kunne du tænke dig at få en pris på netop din opgave, er du velkommen til at kontakte os. 

El-service sikrer, at din bolig er 100% i orden

Bestil et besøg i dag, så du ved præcis, hvad der skal til, for at gøre din bolig 100% i orden. Vi giver i øvrigt altid et tilbud på nye stikkontakter ved bestilling af en elektriker. 

Du er velkommen til at kontakte os hos Frederiksberg El-Installation A/S for at høre mere, for at få et uforpligtende tilbud eller for at bestille el-tjek og el-service.

Du kan ringe på telefon 35 39 51 33, benytte vores kontaktformular eller skrive til os på email frb@frederiksberg-el.dk.

El-Tjek koster 2.300,- inkl. moms op til 100m2 og hertil medfølger et udspecificeret tilbud

Bestil et el-tjek hos os i dag. Så ved du præcis, hvad der skal til for, at din bolig er 100 % i orden, når det kommer til el. Ved bestilling af El-eftersyn giver vi et tilbud på nye stikkontakter. Læs mere her.

Søger du en autoriseret el-installatør?

Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte os med din elektrikeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

frb@frederiksberg-el.dk

Autoriseret ekspertise

Frederiksberg El-Installation A/S er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Benyt dig af en autoriseret el-installatør og få kvalitetsbevidst service.

tekniqarbejdsgiverne_farve

© Frederiksberg El-Installation A/S. CVR-nummer: 15155795