CVR: 15155795​

✓ +70 års erfaring

✓ Døgnvagt

✓ 100 % garanti

El-service og el-tjek ved hushandel og vedligeholdelse

Hos Frederiksberg El-Installation A/S tilbyder vi lovpligtige el-tjek og ordinær el-service i hele området nær Frederiksberg og Nørrebro samt resten af København.

Vi kan for eksempel udføre et lovpligtigt el-tjek i forbindelse med hushandler. Desuden kan vi udføre alt anden løbende el-service, uagtet der er tale om reparation, udskiftninger eller udvidelser.

Vi har stor erfaring med el-tjek og holdbare el-løsninger​

Vi har stor erfaring med både el-tjek og el-service, og vores fokus er altid at levere holdbare løsninger, som vores kunder kan glæde sig over både nu og i mange år frem i tiden. 

Derfor arbejder vi med stor grundighed, uagtet vi laver et el-tjek eller mere ordinær el-service som en reparation, en energioptimering eller en udskiftning af en vaskemaskine.

Et el-tjek ved en ejendomshandel kan også ske inden indflytning, så alt er på plads, når I flytter ind. Vi kan samtidig lave al nødvendig el-service som for eksempel at montere lysdæmpere, udendørs LED-belysning og automatisk tænd og sluk-funktioner på toiletter, i fordelingsentreer, i køkkenet og udendørs.

El-service sikrer, at din bolig er 100% i orden

Bestil et besøg i dag, så du ved præcis, hvad der skal til, for at gøre din bolig 100% i orden. Vi giver i øvrigt altid et tilbud på nye stikkontakter ved bestilling af en elektriker. 

Du er velkommen til at kontakte os hos Frederiksberg El-Installation A/S for at høre mere, for at få et uforpligtende tilbud eller for at bestille el-tjek og el-service. Du kan ringe på telefon 35 39 51 33 eller benytte vores kontaktformular.

El-Tjek koster 2.300,- inkl. moms op til 100m2 og hertil medfølger et udspecificeret tilbud

Bestil et el-tjek hos os i dag. Så ved du præcis, hvad der skal til for, at din bolig er 100 % i orden, når det kommer til el. Ved bestilling af El-eftersyn giver vi et tilbud på nye stikkontakter. Læs mere her.

ELEKTRIKER DØGNVAGT

​Vi står klar hele døgnet. Læs mere om døgnvagt her. ​

HOS OS HAR DU 

100 % GARANTI​