El-renovering udføres af professionel elektriker

Bestil et eftersyn af el-installationer hos Frederiksberg El-installation A/S og få et tilbud på nye og flotte kontakter i hele hjemmet. Vi tilbyder el-renovering af enhver slags i hele området nær Frederiksberg og Nørrebro samt det øvrige København.

Du kan også blive fri for at se på ledninger langs paneler og dørkarme - og ikke mindst de mange multistikdåser med ledningsrod i.

El-renovering giver et friskt pust

Lad vores dygtige el-installatør udføre el-renovering i dit hjem. Det kan eksempelvis være at sætte en ny cremefarvet el-tavle op i entreen og fræse alle ledninger ind i murene.​

Vi slutter eksempelvis af med at sætte de fikse LK-kontakter op, som går næsten i et med væggen. Når det er gjort, varer det mange år, før du er træt af at se på dem. I mellemtiden kan du hver dag nyde den lækre lyd af en ny kontakt og se lyset brede sig.

Bemærk, at vi, udover el-renovering, også tilbyder renovering af kontorlandskaber og produktionslokaler. Læs mere her.

Kontakt din el-installatør for at høre mere

Ring på 35 39 51 33 eller udfyld vores kontaktformular for at høre mere om el-renovering.

En ældre kontakt med stofledninger kan være årsag til kortslutninger i den faste inst. og det anbefales disse gennemgåes og eft. udskiftes til nye plastikledninger.

Når det er sat rigtigt op, og alle ledninger er skjult, gavner det hele rummet.

Det kan blive så avanceret, at en ledning til selve kontakten ikke er nødvendig. En el-renovering er med til at forhøje det moderne og luksuriøse indtryk.

Selv ude i entreen kan el se godt ud. Med en ny el-tavle er der overblik over sagerne, og det er slut med de gammeldags sikringer.

Søger du en autoriseret el-installatør?

Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte os med din elektrikeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

frb@frederiksberg-el.dk

Autoriseret ekspertise

Frederiksberg El-Installation A/S er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Benyt dig af en autoriseret el-installatør og få kvalitetsbevidst service.

tekniqarbejdsgiverne_farve

© Frederiksberg El-Installation A/S. CVR-nummer: 15155795