CVR: 15155795​

Reparation af dørtelefon og el-arbejde for boligforeninger

Hos Frederiksberg El-Installation A/S tilbyder vi reparation af dørtelefon og andet el-arbejde for boligforeninger. Vi tilbyder også nyinstallation, udvidelser og service af dørtelefonanlæg. Vi kan tilkaldes 24 timer i døgnet, hvis det er nødvendigt, men ellers har vi kvikservice ved behov for reparation af dørtelefon. Vi er beliggende på Frederiksberg nær Nørrebro, men kører gerne i hele København og omegn.

Vi tilbyder kvikservice ved reparation af dørtelefon​

Service og reparation af dørtelefon kan ske i forbindelse med almindelige dørtelefoner, trådløse telefoner og videodørtelefoner samt i forbindelse med adgangskontrol som for eksempel Chip ADK. 

Udover reparation af dørtelefon tilbyder vi også service og reparation af bredbåndstilslutninger, gadelamper, el-installationer i lejlighederne og andet el-arbejde.

Vi tilbyder en fast servicepakke til boligforeninger, hvor vi kan rapportere om, hvad der skal laves, og hvornår det bør laves, så I undgår nedbrud og sure lejere.

Vores kvikservice koster 1.875,- kr. eksklusive moms, og det dækker to timers arbejdstid inklusiv kørsel, hvis I ikke har en serviceaftale.

Regningen for reparation af dørtelefon eller andet arbejde skal betales af den beboer, som ringer efter os, hvis der ikke findes en aftale med boligforeningen. Eventuelle aftaler vil normalt fremgå af ens afdelingsbog.

Kontakt os ved behov for kvikservice eller en fast aftale​

Hvis I har brug for reparation af dørtelefon eller andet el-arbejde, eller hvis I ønsker at høre mere om faste aftaler, så kan I kontakte os hos Frederiksberg El-Installation A/S.

Du kan ringe til os på telefon 35 39 51 33, men du kan også benytte vores kontaktformular. Vi kommer gerne ud til en samtale, hvis I ønsker en drøftelse om en eventuel fast aftale i forbindelse med reparation af dørtelefon.

+70 års erfaring

Vi har over 70 års erfaring som elektriker - det er din garanti for professionelle resultater.

Døgnvagt

Du kan tilkalde vores døgnvagt overalt i København og nærområder - året rundt.

100 % garanti

Vores firma er medlem af TEKNIQ, så hos os har du 100 % garanti for det udførte arbejde.

KONTAKT OS

Frederiksberg El-Installation A/S​

Telefon: 35 39 51 33

Vagt telefon: 23 68 77 74

frb@frederiksberg-el.dk

faktura@frederiksberg-el.dk