Reparation af dørtelefon og el-arbejde for boligforeninger

Hos Frederiksberg El-Installation A/S tilbyder vi reparation af dørtelefon og andet el-arbejde for boligforeninger. Vi tilbyder også nyinstallation, udvidelser og service af dørtelefonanlæg. Vi kan tilkaldes 24 timer i døgnet, hvis det er nødvendigt, men ellers har vi kvikservice ved behov for reparation af dørtelefon. Vi er beliggende på Frederiksberg nær Nørrebro, men kører gerne i hele København og omegn.

Vi tilbyder kvikservice ved reparation af dørtelefon​

Service og reparation af dørtelefon kan ske i forbindelse med almindelige dørtelefoner, trådløse telefoner og videodørtelefoner samt i forbindelse med adgangskontrol som for eksempel Chip ADK. 

Udover reparation af dørtelefon tilbyder vi også service og reparation af bredbåndstilslutninger, gadelamper, el-installationer i lejlighederne og andet el-arbejde.

Vi tilbyder en fast servicepakke til boligforeninger, hvor vi kan rapportere om, hvad der skal laves, og hvornår det bør laves, så I undgår nedbrud og sure lejere.

Regningen for reparation af dørtelefon eller andet arbejde skal betales af den beboer, som ringer efter os, hvis der ikke findes en aftale med boligforeningen. Eventuelle aftaler vil normalt fremgå af ens afdelingsbog.

Kontakt os ved behov for kvikservice eller en fast aftale​

Hvis I har brug for reparation af dørtelefon eller andet el-arbejde, eller hvis I ønsker at høre mere om faste aftaler, så kan I kontakte os hos Frederiksberg El-Installation A/S.

Du kan ringe til os på telefon 35 39 51 33, men du kan også benytte vores kontaktformular. Vi kommer gerne ud til en samtale, hvis I ønsker en drøftelse om en eventuel fast aftale i forbindelse med reparation af dørtelefon. Vi hjælper også med installation af dørtelefon

Søger du en autoriseret el-installatør?

Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte os med din elektrikeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

frb@frederiksberg-el.dk

Autoriseret ekspertise

Frederiksberg El-Installation A/S er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Benyt dig af en autoriseret el-installatør og få kvalitetsbevidst service.

tekniqarbejdsgiverne_farve

© Frederiksberg El-Installation A/S. CVR-nummer: 15155795