El-installatør fra Frederiksberg

Hos Frederiksberg El-Installation A/S har vi mange års erfaring som el-installatør. Firmaet blev nemlig grundlagt i 1940, og i dag er vi vokset til at have over 25 mand med hver sin skruetrækker. Vi er beliggende på Frederiksberg nær Nørrebro, men kører i hele København og omegn.

Vi ansætter kun autoriserede elektrikere, og derfor vil du altid blive betjent af en autoriseret el-installatør. Det betyder, at vi bevæger os sikkert rundt i opgaverne. Det kan være alt fra en simpel opsætning af lys og trådløst internet til nye el-installationeri både nybyggeri og ældre huse.

Vi er altid opdateret inden for vores fag som el-installatør​

Kvalitet og professionalisme er vigtige værdier i vores branche og derved for enhver seriøs el-installatør. Derfor bestræber vi os på, at alt vores arbejde bliver udført i højeste kvalitet.

Vores fag er i konstant udvikling, og derfor sætter vi en ære i at følge med tiden. Dermed kan vores el-installatør altid give din virksomhed de nyeste installationer inden for sikkerhed og overvågning. Derfor har vi også en el-installatør med speciale i installationseftersyn. Og derfor tager vi også på kurser og afholder in-house-dage med fokus på udvikling, ny teknik og nye materialer.

Vi har daglig erfaringsudveksling mellem medarbejderne​

Vi står i det hele taget sammen om at være i front. Via månedsmøder og dagsrapporter har vi en ivrig erfaringsudveksling med og mellem alle vores medarbejdere, således vi kan lære af hinanden hver eneste dag. Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 35 39 51 33 eller udfylde kontaktformularen. Vi kan samtidig aftale, hvornår vi skal sende en el-installatør, hvis du ønsker det.

kvalitetsledelse

Søger du en autoriseret el-installatør?

Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte os med din elektrikeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

frb@frederiksberg-el.dk

Autoriseret ekspertise

Frederiksberg El-Installation A/S er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Benyt dig af en autoriseret el-installatør og få kvalitetsbevidst service.

tekniqarbejdsgiverne_farve

© Frederiksberg El-Installation A/S. CVR-nummer: 15155795