Moderne og effektive løsninger

​Selvom man ikke renoverer hele bygningen, kan det betale sig at renovere el-delen. Der kan spares rigtig mange penge på årsbasis med automatiske lysslukkere og timerstyret el.

Oversvømmelser eller andre udefrakommende ændringer kan give stødet til at renovere noget, som egentlig stod over for udskiftning. 

For eksempel har vi renoveret FORUM på el-siden efter de voldsomme skybrud i sommeren 2011.

Renoveringen af el-systemet betyder også en langt større grad af intelligent og effektiv lysstyring.​

Forum blev hårdt ramt af det voldsomme skybrud i august 2011. Store dele af kælderen blev oversvømmet, og alt el brød sammen. Frederiksberg El-Installation fik til opgave at renovere det store el-system i bygningen, som også i fremtiden huser store arrangementer og messer.

Her ses en af de store og gamle el-tavler, som vi pillede ned. Det er godt håndværk, som har holdt i mange år, men som ikke rummer alle de muligheder, et moderne el-system kan byde på.

En enkelt række af de mange rækker af klemmer til det store nye system. Måden, det er opbygget på, giver overblik og er let at justere og ændre til nye krav i fremtiden.

Søger du en autoriseret el-installatør?

Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte os med din elektrikeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

frb@frederiksberg-el.dk

Autoriseret ekspertise

Frederiksberg El-Installation A/S er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Benyt dig af en autoriseret el-installatør og få kvalitetsbevidst service.

tekniqarbejdsgiverne_farve

© Frederiksberg El-Installation A/S. CVR-nummer: 15155795