Byggeopgaver i totalentreprise

Skal du have udført en byggeopgave i totalentreprise? Så skal du bare kontakte os. Hos Frederiksberg El-Installation A/S har vi nemlig mange års erfaring inden for totalentrepriser, og vi arbejder hovedsageligt for kunder på Frederiksberg og Nørrebro samt resten af København.

Indgående samarbejde med andre faggrupper

Vi har et indgående samarbejde med alle de forskellige faggrupper, der typisk er involveret i en totalentreprise eller andet byggeprojekt. Det gælder blandt andet murere, malere og VVS’ere, og vi udfører selv alle de elektriske installationer lige fra almindeligt el-arbejde til udskiftning af stikkontakter.

Vi står med andre ord for kommunikationen med alle de forskellige håndværkere, så du slipper for at være tovholder.

Vi kan blandt andet tilbyde totalentreprise i forbindelse med:

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en totalentreprise

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvordan en totalentreprise forløbet, ligesom vi selvfølgelig også meget gerne hører fra dig, hvis du har en konkret opgave, du ønsker et uforpligtende tilbud på.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 35 39 51 33, eller du kan skrive til vores e-mail frb@frederiksberg-el.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Søger du en autoriseret el-installatør?

Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte os med din elektrikeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

frb@frederiksberg-el.dk

Autoriseret ekspertise

Frederiksberg El-Installation A/S er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Benyt dig af en autoriseret el-installatør og få kvalitetsbevidst service.

tekniqarbejdsgiverne_farve

© Frederiksberg El-Installation A/S. CVR-nummer: 15155795