Elektriker døgnvagt og døgnvagtabonnement

Vi udfører midlertidig udbedring. Udkaldet koster 2500,- inkl moms + medgået tid og materialer som tillæg. Til vores montør skal der fremsendes sms med kundens oplysninger inkl. mailadresse for fakturahåndtering.​​

Hos Frederiksberg El-Installation A/S har vi en elektriker døgnvagt, som du kan tilkalde overalt i København og nærområder.

Du kan ringe til vores elektriker døgnvagt året rundt og døgnet rundt, hvis du oplever akutte problemer med din elektricitet, med dine elektriske installationer eller med noget elektrisk udstyr.

Få hjælp af en elektriker døgnvagt når strømmen går​

Du har måske allerede prøvet det. Bedst som byens stilhed sænker sig, er der noget, som holder op med at virke. Måske kan du slet ikke tænde lyset, måske er det en fryser, som pludseligt stopper, eller måske det et komfur, som du ikke kan tænde til familiemiddagen.

I så fald kan du få hjælp af vores elektriker døgnvagt.

Vi udfører midlertidig udbedring. Udkaldet koster 2500,- inkl moms + medgået tid og materialer som tillæg.

Til vores montør skal der fremsendes sms med Kundens oplysninger inkl. mailadresse for fakturahåndtering.​

Ring omgående til os hvis du har brug for akut hjælp​

Hvis du har brug for en elektriker døgnvagt, kan du ringe til os for at få hjælp. 

Du kan ringe til os på telefon 23 68 77 74. Du kan også benytte vores kontaktformular, hvis det ikke er akut, men selv i hastesager bør du ringe til os, så du er sikker på, at vi modtager din besked.

Søger du en autoriseret el-installatør?

Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte os med din elektrikeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

frb@frederiksberg-el.dk

Autoriseret ekspertise

Frederiksberg El-Installation A/S er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Benyt dig af en autoriseret el-installatør og få kvalitetsbevidst service.

tekniqarbejdsgiverne_farve

© Frederiksberg El-Installation A/S. CVR-nummer: 15155795