El-renovering for private, boligforeninger og virksomheder

Hos Frederiksberg El-Installation A/S kan vi udføre enhver form for større eller mindre el-renovering. Vi tilbyder el-renovering for blandt andet private, boligforeninger og virksomheder. Vi er beliggende på Frederiksberg nær Nørrebro, men kører gerne i hele København og omegn.

Vi udfører al el-renovering på højt teknisk niveau​

Mange vælger at renovere deres bolig frem for at købe eller bygge nyt.

En renovering kræver også en el-renovering, og det kræver samme høje tekniske niveau, som ved nybyggeri.

Men vi har stor erfaring med gennemgribende el-renoveringer af kontorlandskaber, produktionslokaler og private hjem. 

Derfor kan du altid være sikker på en solid og funktionel el-renovering.

Servicebilerne er pakket til dagen, så vi minimerer ekstra kørsel til leverandører. Det sparer os for tid og kunden for ekstra omkostninger.

Selvom det er en renovering, kan resultatet blive lige så flot som ved nybyggeri. Vi lægger stor vægt på at gøre arbejdet ordentligt, så alt fungerer optimalt og ser pænt ud.

Det hører med til en komplet renovering, at vi opstiller et nyt el-skab, hvor alt el og data samles. Der får man et godt overblik, så det bliver nemmere at fejlfinde.

Her er vi ved at opsætte stikudtag til arbejdsstationer. Alle ledninger og kontakter udskiftes, så der bliver styr på strømledninger og dataledninger til det enkelte skrivebord.

Ring til os for at høre mere om renoveringsarbejde

Du er velkommen til at ringe til os hos Frederiksberg El-Installation A/S for at få et uforpligtende tilbud på en el-renovering. Vores telefonnummer er 35 39 51 33. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse.​

Søger du en autoriseret el-installatør?

Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte os med din elektrikeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

frb@frederiksberg-el.dk

Autoriseret ekspertise

Frederiksberg El-Installation A/S er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Benyt dig af en autoriseret el-installatør og få kvalitetsbevidst service.

tekniqarbejdsgiverne_farve

© Frederiksberg El-Installation A/S. CVR-nummer: 15155795