Opsætning af ladestander ved private hjem og virksomheder​

Hav en ladestander tilgængelig, hvor du har brug for det

Er du på udkig efter en pålidelig løsning til opladning af din elbil? Så er vi klar til at hjælpe dig. Hos Frederiksberg El-installation A/S tilbyder vi opsætning af ladestandere ved både private hjem og virksomheder. Du kan således have en ladestander til en eller flere elbiler til rådighed lige præcist dér, hvor du har brug for det.

Med over 70 års erfaring inden for branchen, har vi styr på vores håndværk, men vi ønsker samtidig at følge den teknologiske udvikling, og netop derfor kan vi hjælpe med at sætte ladestandere til elbiler op. Det gør vi i hele København, herunder på Frederiksberg og Nørrebro. Vi er tilmed medlem af TEKNIQ, og vi tilbyder derfor 100% garanti på alt vores arbejde.

Komplet installation og service af ladestandere til elbiler

I vores arbejde med opsætning af ladestandere tilbyder vi en komplet installation med levering af lader, der gør din nye ladeløsning klar til brug med det samme. Vi ved, at en ladestander er en investering i praktik og komfort, og vi sørger derfor for, at din nye ladestander er velfungerende og intuitiv at gå til.

​Udover opsætningen tilbyder vi også rådgivning om valg af den rette ladestander til din bil og din bygning. Vi forstår vigtigheden af en pålidelig og effektiv opladningsløsning, og det er derfor vores primære mål at hjælpe dig med dette.

Foruden opsætning af ladestander kan vi også være behjælpelige med regelmæssig service og support. Det betyder, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du oplever problemer med ladestanderen, eller hvis der skal foretages en reparation. Hvis det er tilfældet, har vi en døgnvagt til rådighed, der kommer ud, når behovet opstår.

Kontakt os for at få et tilbud på opsætning af ladestander

Kunne du tænke dig at få udformet et tilbud på at få opsat en eller flere ladestandere ved din private bolig eller arbejdsplads? Så er du meget velkommen til at kontakte os og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Søger du en autoriseret el-installatør?

Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte os med din elektrikeropgave.

Eller send din opgave til os på mail:

frb@frederiksberg-el.dk

Autoriseret ekspertise

Frederiksberg El-Installation A/S er et kunderorienteret og kvalitetsbevidst firma, som tilbyder moderne og energioptimerende løsninger inden for både el og varme. Vi er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, som er et vidnesbyrd om seriøsitet og kvalitet. Benyt dig af en autoriseret el-installatør og få kvalitetsbevidst service.

tekniqarbejdsgiverne_farve

© Frederiksberg El-Installation A/S. CVR-nummer: 15155795