CVR: 15155795​

          ✓ +70 års erfaring                ✓ Døgnvagt                 ✓ 100 % garanti​

Elektriske installationer i forbindelse med køkkenrenovering

Skal du have foretaget en køkkenrenovering i din bolig, eller trænger de elektriske installationer i køkkenet til at blive gennemgået?

Hos Frederiksberg El-Installation A/S udfører vi elektriske installationer i forbindelse med køkkenrenovering for kunder på Frederiksberg og Nørrebro samt resten af København. Det gælder blandt andet strøm til opvaskemaskinen, ovnen og stikkontakterne samt alle andre elinstallationer i køkkenet.

Tømreropgaver i forbindelse med renovering af køkken

Har du allerede købt et køkken, kan vi også tilbyde at hjælpe med at sætte det op, male og udfører de dertilhørende tømreropgaver, da vi har mange dygtige samarbejdspartnere. 

Vi kan også hjælpe med at rive det gamle køkken ned, hvis det ønskes.​

Kontakt os og få en pris på køkkenrenovering

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med en renovering af køkken, eller kunne du tænke dig at høre om vores priser, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 35 39 51 33, men du kan også skrive til vores e-mail frb@frederiksberg-el.dk, hvis du foretrækker det. Fortæl os om din opgave, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på din konkrete opgave inden for køkkenrenovering. 

ELEKTRIKER DØGNVAGT

​Vi står klar hele døgnet. Læs mere om døgnvagt her. ​

HOS OS HAR DU 

100 % GARANTI​