CVR: 15155795​

Opfyld dine boligdrømme med en køkkenrenovering

Skal du have foretaget en køkkenrenovering i din bolig, eller trænger de elektriske installationer i køkkenet til at blive gennemgået? Vi har tjek på alt fra el til tømrerarbejde, så du trygt kan overlade din køkkenrenovering i vores hænder.

Få skiftet el-installationer, når vi laver renovering af køkken

Hos Frederiksberg El-Installation A/S udfører vi elektriske installationer i forbindelse med køkkenrenovering for kunder på Frederiksberg og Nørrebro samt resten af København. Det gælder bl.a. strøm til opvaskemaskinen, ovnen og stikkontakterne samt alle andre elinstallationer i køkkenet.

Det ser rigtig godt ud, når både køkkenmaskinen, cappucinomaskinen og den nye blender har hver sin stikdåse. Køkkenet er også et arbejdssted, så lyskilden skal være i orden. Du skal kunne se, om bøffen har den rigtige farve, og hvor brun saucen faktisk er. Vi ved rigtig meget om hygge- og arbejdslys, så snak med os om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Tømreropgaver i forbindelse med renovering af køkken

Har du allerede købt et køkken, kan vi også tilbyde at hjælpe med at sætte det op, male og udfører de dertilhørende tømreropgaver, da vi har mange dygtige samarbejdspartnere.

Vi kan også hjælpe med at rive det gamle køkken ned før montering af det nye, hvis du ønsker det.

Alt efter hvilke services, du ønsker fra os, og hvad omfanget af din opgave ellers er, varierer vores priser. 

Taler vi om en total køkkenrenovering, eller blot udskiftning af dine gamle el-installationer? Det er altid en god idé at tage fat i os først, så vi kan stykke en god pris sammen til dig.

Kontakt os og få en pris på køkkenrenovering

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med en renovering af køkken, eller kunne du tænke dig at høre om vores priser, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 35 39 51 33, men du kan også skrive til vores e-mail frb@frederiksberg-el.dk, hvis du foretrækker det. 

Fortæl os om din opgave, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.

+70 års erfaring

Vi har over 70 års erfaring som elektriker - det er din garanti for professionelle resultater.

Døgnvagt

Du kan tilkalde vores døgnvagt overalt i København og nærområder - året rundt.

100 % garanti

Vores firma er medlem af TEKNIQ, så hos os har du 100 % garanti for det udførte arbejde.

KONTAKT OS

Frederiksberg El-Installation A/S​

Telefon: 35 39 51 33

Vagt telefon: 23 68 77 74

frb@frederiksberg-el.dk

faktura@frederiksberg-el.dk