CVR: 15155795​

telephone​ Ring i dag på 35 39 51 33

H.C. Ørstedsvej 55

1879 Frederiksberg​

Reparation af dørtelefon og el-arbejde for boligforeninger

Hos Frederiksberg El-Installation A/S tilbyder vi reparation af dørtelefon og andet el-arbejde for boligforeninger i København og omegn. Vi tilbyder også nyinstallation, udvidelser og service af dørtelefonanlæg. Vi kan tilkaldes 24 timer i døgnet, hvis det er nødvendigt, men ellers har vi kvikservice ved behov for reparation af dørtelefon.

Vi tilbyder kvikservice ved reparation af dørtelefon​

Service og reparation af dørtelefon kan ske i forbindelse med almindelige dørtelefoner, trådløse telefoner og videodørtelefoner samt i forbindelse med adgangskontrol som for eksempel Chip ADK. Vi tilbyder også service og reparation af bredbåndstilslutninger, gadelamper, el-installationer i lejlighederne og andet al-arbejde.

Vi tilbyder en fast servicepakke til boligforeninger, hvor vi kan rapportere om, hvad der skal laves, og hvornår det bør laves, så I undgår nedbrud og sure lejere.

Vores kvikservice koster 1.875,- kr. eksklusive moms, og det dækker to timers arbejdstid inklusiv kørsel, hvis I ikke har en serviceaftale.

Regningen for reparation af dørtelefon eller andet arbejde skal betales af den beboer, som ringer efter os, hvis der ikke findes en aftale med boligforeningen. Eventuelle aftaler vil normalt fremgå af ens afdelingsbog.

Kontakt os ved behov for kvikservice eller en fast aftale​

Hvis I har brug for reparation af dørtelefon eller andet el-arbejde, eller hvis I ønsker at høre mere om faste aftaler, så kan I kontakte os hos Frederiksberg El-Installation A/S.

Du kan ringe til os på telefon 35 39 51 33, men du kan også benytte vores kontaktformular. Vi kommer gerne ud til en samtale, hvis I ønsker en drøftelse om en eventuel fast aftale.

ELEKTRIKER DØGNVAGT

​Vi står klar hele døgnet. Læs mere om døgnvagt her. ​

Åbningstider

​​Butikkens åbningstider er fra mandag til torsdag i tidsrummet kl. 8-14 og fredag lukket.

HOS OS HAR DU 

100 % GARANTI​