CVR: 15155795​

telephone​ Ring i dag på 35 39 51 33

H.C. Ørstedsvej 55

1879 Frederiksberg​

El-installatør fra Frederiksberg El-Installation A/S

Hos Frederiksberg El-Installation A/S har vi mange års erfaring som el-installatør. Firmaet blev nemlig grundlagt i 1940, og i dag er vi vokset til at have over 25 mand med hver sin skruetrækker. Vi kommer overalt i København og omegn.

Vi ansætter kun autoriserede elektrikere, og derfor vil du altid blive betjent af en autoriseret el-installatør. Det betyder, at vi bevæger os sikkert rundt i opgaverne. 

Det kan være alt fra en simpel opsætning af lys og trådløst internet til nye el-installationer i både nybyggeri og ældre huse.

Vi er altid opdateret inden for vores fag som el-installatør​

Kvalitet og professionalisme er vigtige værdier i vores branche og derved for enhver seriøs el-installatør. Derfor bestræber vi os på, at alt vores arbejde bliver udført i højeste kvalitet

Vores fag er i konstant udvikling, og derfor sætter vi en ære i at følge med tiden, så du eller din virksomhed altid får de nyeste installationer inden for sikkerhed og overvågning. 

Derfor har vi også en el-installatør med speciale i installationseftersyn. Og derfor tager vi også på kurser og afholder in-house-dage med fokus på udvikling, ny teknik og nye materialer.

Vi har daglig erfaringsudveksling mellem medarbejderne​

Vi står i det hele taget sammen om at være i front. Via månedsmøder og dagsrapporter har vi en ivrig erfaringsudveksling med og mellem alle vores medarbejdere, således vi kan lære af hinanden hver eneste dag.

Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 35 39 51 33. Vi kan samtidig aftale, hvornår vi skal sende en el-installatør, hvis du ønsker det.

ELEKTRIKER DØGNVAGT

​Vi står klar hele døgnet. Læs mere om døgnvagt her. ​

Åbningstider

​​Butikkens åbningstider er fra mandag til torsdag i tidsrummet kl. 8-14 og fredag lukket.

HOS OS HAR DU 

100 % GARANTI​