El-tjek og el-service ved hushandel og vedligeholdelse

Hos Frederiksberg El-Installation A/S tilbyder vi lovpligtige el-tjek og ordinær el-service i hele København og omegn. Vi kan for eksempel udføre et lovpligtigt el-tjek i forbindelse med hushandler. Desuden kan vi udføre alt anden løbende el-service, uagtet der er tale om reparation, udskiftninger eller udvidelser.

Vi har stor erfaring med el-tjek og holdbare el-løsninger​

Vi har stor erfaring med både el-tjek og el-service, og vores fokus er altid at levere holdbare løsninger, som vores kunder kan glæde sig over både nu og i mange år frem i tiden. Derfor arbejder vi med stor grundighed, uagtet vi laver et el-tjek eller mere ordinær el-service som en reparation, en energioptimering eller en udskiftning af en vaskemaskine.

Et el-tjek ved en ejendomshandel kan også ske inden indflytning, så alt er på plads, når I flytter ind. Vi kan samtidig lave al nødvendig el-service som for eksempel at montere lysdæmpere, udendørs LED-belysning og automatisk tænd og sluk-funktioner på toiletter, i fordelingsentreer, i køkkenet og udendørs.

El-service sikrer, at din bolig er 100 % i orden

Bestil et besøg i dag, så du ved præcis, hvad der skal til, for at gøre din bolig 100 % i orden. Vi giver i øvrigt altid et tilbud på nye stikkontakter ved bestilling af en elektriker. Du er velkommen til at kontakte os hos Frederiksberg El-Installation A/S for at høre mere, for at få et uforpligtende tilbud eller for at bestille. Du kan ringe på telefon 35 39 51 33 eller benytte vores kontaktformular.

Bestil et el-tjek hos os i dag. Så ved du præcis, hvad der skal til for, at din bolig er 100 % i orden, når det kommer til el. Ved bestilling af El-eftersyn giver vi et tilbud på nye stikkontakter. Læs mere her.

ELEKTRIKER DØGNVAGT

​Vi står klar hele døgnet. Læs mere om døgnvagt her

Du er også velkommen til at udfylde formularen nedenfor, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HOS OS HAR DU 

100 % GARANTI​

HVOR BOR VI?​

H.C. Ørstedsvej 55

1879 Frederiksberg

CVR: 15155795

KONTAKT OS

Frederiksberg El-Installation A/S​

Telefon: 35 39 51 33

E-mail: mp@frederiksberg-el.dk